Zâmbetul Sufletului

Zâmbetul Sufletului

Fotografie de Lindsey Garrett pe Pexels.com

Zi de zi  trăiesc în felul meu. Luminez deloc întâmplător spațiul pe care îl locuiesc pe Mama Pământ, iradiindu-l cu simplitatea dăruirii, fără sforțare. Și e minunat că sunt, că pot și cred în ceea ce construiesc, lăsându-mi imaginația să picteze vise și să le dea viață. Ador să respir viața și să mă bucur.

Ca fiecare dintre voi îmi aud iubirea inimii, îmi infirip aripile credinței, îmi luminez zâmbetul de pe chip.Și îmi simt dulcele râs care îmi face corpul să se energizeze printr-o vibrație benefică. Așa mă umplu de frumosul din mine pe care îl dăruiesc cu un zgomot de fericire către Tot și Toate.

Nu știu câți dintre voi v-ați întrebat ce înseamnă de fapt Zâmbetul vostru. V-ați surprins cât de frumoși sunteți când zâmbiți? Ați urmărit cât de radiosi sunt toți Oamenii când zâmbesc?

Cuvântul ‘Zâmbet’ vine din străvechi timpuri ca și origine din cuvântul latin ‘risus’ care tradus înseamnă surâs, ras, zâmbet.

Un Zâmbet reprezintă o expresie a fetei cu colțul buzelor ridicate, cu dintîi vizibili fiind determinat de o mișcare a mușchilor zigomatici înspre urechi. Poate de aici și expresia pur românească ‘ cu gura până la urechi’.

Ca și stare emoțională reprezintă o atitudine pozitivă, o stare de spirit veselă, plină de bucurie.

Fundamentul Zambetului stă în fericirea interioară pe care o descoperă fiecare dintre noi. Și e atât de simplu să vă dați voie să simțiți ceea ce vă face să zâmbiți: împăcarea cu voi înșivă, acceptarea că imperfecțiunile voastre minunate au rostul lor, că tot ce aveți e suficient să mergeți pe drumul vostru lin, să vă lăsați liberă imaginația firii Divine din voi, să nu alergați și să vă împiedicați sau să obosiți, ci să pășiți calm spre materializarea viselor și realizarea scopului Sufletelor voastre.

Când primești ca Om Darul Scânteii Divine la naștere, el vine la pachet cu Fericirea Eternă și Pură. Gândiți-vă că toți copiii sunt veseli și fericiți, viața îi schimbă pe parcurs ce cresc si ajung la maturitate. Putem reveni oare la această puritate ca să fim și ca adulți senini și zâmbitori? Eu cred că Da.

Cum?

Nu există vreo carte cu teorie care să ne învețe cum să existăm prin noi înșine și să ne fim atât de suficienți, încât să simțim fericire și să zâmbim mereu. Totul vine așa, simplu, ca un flux lin de lumină într-un prezent continuu, care se scurge încet prin noi și e bine să-l lăsăm liber, fără a ne împotrivi. Să lăsăm la o parte îngrijorările inutile și stările emoționale negative reieșite din așteptări și din proiecții în viitor. Ne păstrăm doar în prezent, conștienți de ceea ce facem și suntem acum, printr-o continuă credință și încredere în energia noastră Divină. Căci dacă suntem energie, nimic nu se poate distruge, ci doar se transformă, trecând prin stări diverse de condensare a luminii.

Dacă simțiți că nu vă puteți deconecta de la stările negative, priviți un copil în inocența fericirii sale, priviți Cerul si Astrii, priviți Natura înconjurătoare cu iarba, copacii, florile, animalele, păsările, insectele, apele și toate frumusețile elementelor sale. Respiratile în voi, integrați-le în voi ca imagini ale fericirii, iubirii de frumos și bucuriei vieții. Apoi zâmbiți, zâmbiți, zâmbiți! Sunteți minunați când aveți fericirea pe chip!

Și gândiți-vă cum arată ochii unui Om care zâmbește. Priviți-vă pe voi în oglindă la propriu. Vedeți cum radiați lumină, iubire, fericire și armonie. Priviți în ochii celor care zâmbesc din jurul vostru! Ochii sunt expresia Sufletelor, iar înainte cu câteva fracțiuni de secundă să apară pe chipuri zâmbetul, în ochi apare acea lumină a unei fericiri extraordinare. Acolo e secretul, în acea zvâcnire care se revarsă din interior spre exterior.

Acea străfulgerare luminoasă din ochi este un Portal indestructibil care se deschide prin inimă. Acolo se petrece transformarea cuantică a Omului -Lumină care se trezește pe Noul Pamant. Zâmbetul fiind doar semnalul vizibil.Și Flama Scânteii Divine țâșnește prin ochi și materializează vise și lumi inimaginabile, pline de trăire și iubire.

E atât de minunat acest Zâmbet al Sufletului! Nu-i așa? Simțiți-l prezent Acum în voi!

Vă îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s