Scutul Cuantic al Luminii în ACUM

Scutul Cuantic al Luminii în ACUM

Într-un val luminos Sferele Cosmice se învârt necontenit , se preling din exterior spre interior, apoi și invers. Se expandează și se contractă călătorind în pulsații cosmogonice. Totul e într-o stare de agregări și dezagregari continue, întunericul cuibarind germinarea luminii care țâșnește din geometrii nemaivăzute. Se preling străluciri diafane reci și calde, explodează prea-multuri abisale. Cresc lumini și se nasc materii de tot felul. Se învârt răsuflari cosmice ne-create, devenind apoi creație neoprită din zbor, până se propulsează în spirale mișcătoare.

Totul e nemăsurat și neliniar zornaid ecouri care se amestecă ca o simfonie împlinită prin Tot. Bucăți de materie tranzitează eterul roindu-se până la sfericitate. Un dute-vino nefluid și fluid în același timp rezonează în pulsații. Apoi răsuflarea flux se duce în reflux găsind un punct  de echilibru. Așa ecourile se opresc ciocnindu-se într-o armonie de culori ale unei melodii Divine.

Susurul creat și necreat se aliniază în Sine cu înăuntru și în-afară creînd un coridor. Acest coridor e ‘ coloana cosmogonică’ galactică care se recrează ca un pasaj de trecere. Totul e ca o strălucire care deschide o cale dintr-un punct imens.

E un Soare Inimaginabil dansând cu un ritm de realiniere cu alți Sori creați ce gravitează prin Tot până la infinit. Sar scântei ce se propagă în depărtări nebănuite. Pământul vibrează învăluit suav de miliarde de fotoni ce crează Noua Lume.

Miliarde de zboruri se preling în înscanteieri de vis. Suspinul de revitalizare a Centrului Inimii Planetei Pământ se aude până în Marele Soare, pe tot culoarul Sorilor. Sufletele Omenirii își unesc fluxurile cu Fotonii Primordiali și renasc prin contopirea Luminii cu Inimile. Zborurile Iubirii descătușate din adormire țâșnesc Scutul Cuantic al Luminii de 26000 de ani în Acum.

Și Tot ce era și va fi este doar ACUM într-o Lumină Primordială Divină sosită special, astfel încât TOT să renască cu bucurie într-o altă Spirală a Evoluției.

Și așa , Acum, Noua Lume există deja, fascinantă, luminoasă, plină de iubire și armonie Divină infinită.

Vă îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s