‘Botanica Poporană Română’-Conectarea la esența vindecătoare prin Tradițiile Neamului și Trezirea în Lumină prin Crez

Botanica Poporană Română’ – Conectarea la esența vindecătoare prin Tradițiile Neamului și Trezirea în Lumină prin Crez

Reînvierea Egregorului unui neam și a luminii Sufletelor din oricare linie temporală se face prin conștientizarea ‘ Cine suntem Toți la un loc de la Origini’, reamintirea, învățatea, rememorarea, reînnoirea și transmiterea din generație în generație a crezului Divin: ”Totul este Unu și Unu este Tot pururea”, așa cum trăiau adânc în Suflete strămoșii noștri.

Altfel ignoranța și neconectarea la Sursă prin credință naște Monștri cu pusee de Ego, crâmpee de cunoștințe și discursuri manipulatoare care îi depărtează pe Oameni de Adevărul Unic.

Teodor T. Burada are o mențiune deosebită pe coperta cărții ‘ Botanica Poporană Română’ editată prin susținerea Aurei Brădățan ,după cercetările de o viață a lui Simion Florea Marian, academician și preot-cărturar:

“…tu ai înțeles că geniul poporului este mai mare și mai puternic decât orice geniu individual, de aceea ți-ai dat osteneala de a dezgropa și de a aduce la lumină toate comorile ascunse în mintea poporului român.’

Iar Nicolae Iorga, cu referire directă asupra operei lui Simion Florea, afirmă:

”Astăzi nu se poate încerca pătrunderea științifică în sufletul acestui neam fără întrebuințarea integrală a trebuincioaselor cărți pe care le-a pregătit harnicul și modestul cleric.’’

Când am scris cartea ’ApiHerbal Dacica -Ritualuri pentru suflet, minte și corp cu miere și ierburi străvechi ‘ https://edituraquarto.ro/product/apiherbal-dacica/ am făcut ca o călătorie cuantică  prin care  am stat de vorbă parcă cu acest Suflet Luminat al veacurilor- Simion Florea Marian, căruia îi mulțumesc din tot Sufletul azi, peste timp pentru ce am reînvățat.

Mi-am amintit cât de frumoși și luminoși suntem noi toți, Românii-Traco-Geto-Daci din eonii de lumină. M-am trezit și m-am rugat să ne trezim TOȚI prin Sufletele pline de Iubire de Neam. Intenția din spatele poveștilor lui Simion Florea despre plante, tradiții și obiceiuri autohtone de a ne trezi și  percepe cu sufletele Lumina Creației, se întâmplă ca un Miracol. Acolo găsim ce nu mai știm și multe dintre răspunsurile pe care le căutăm azi, acum, aici, ca să reinvațăm esența noastră milenară.

Am ajuns în Lumina Călăuzitoare a Esenței Neamului nostru, alături de El, un Ghid Luminos Divin, apoi  alături de Mama și Bunica, Femei cu zvacniri laice tămăduitoare, reprezentanțe ale neamului nostru românesc.

Deprafuirea peste milenii a Crezului strămoșesc că ‘ Sufletul se vindecă primul, apoi Mintea și Trupul’ n-am făcut-o singură, ci întrând prin Acordul Divin primit prin rugaciune în Hora Luminii cu toți strămoșii neamului, de când e lumea pe aceste pământuri magice, pe care Ceriul se unește cu Pământul și aduce vindecarea, transformarea și regenerarea alchimică infinită.

Împreună cu ei toți,strămoșii ascensionati în lumină  prin crezul puternic in Divin, m-am întâlnit cu Adevărul din mine și din noi Toți pe care l-am uitat: Natura este parte din Om, iar Omul parte din Natură.

Cartea cu zeci de plante și tradiții și obiceiuri laice tămăduitoare culese din satele tradiționale românești,  ‘ Botanică Poporană Română’ editată după cercetările de o viață a lui Simion Florea Marian,  are în ea inserată intenția de reaprindere a Luminii Egregorului nostru că Neam.Conectați-vă la această Carte a Vieții Nemuritoare a Neamului și treziți-vă și străluciți!

Scânteia Creației Divine este în inimile noastre, ca o Intuițiecare se poate păstra ca un Foc Viu doar prin Iubire. Totul este o creație – de la ape, plante, copaci, animale până la Oameni inclusiv, chiar absolut tot, tot ce ne înconjoară pe Pământ și în Cer.

Vindecarea și regenerarea continuă, infinită, sub orice formă, vin prin conectarea la Sursa Creației, descaturarea ei, intenția de înscânteiere cu lumină și transmiterea vibrației iubirii pure. Iar gândul prinde viață prin dorința asiduă și așternerea cuvântului ca o energie dincolo de timp și spațiu, în Inima inimii Luminii într-o mișcare spiralată  de zbor, ca o pulsație de renaștere sub orice formă dorită din lumina în materie sau orice forme infinit variate de energie.

Ca Româncă în Suflet și Simțiri vă transmit un mesaj.

Întoarceți-va Sufletele ACASĂ, la voi în inimi și străluciți, străluciți, străluciți!

Doar Iubirea ne menține Uniunea Sacră cu Sursa Creației, transformarea infinită prin accesarea informațiilor Luminii, vindecarea ca remodelare a materiei.

Crezul nostru din străbuni e integral viu în fiecare dintre Noi toți, nu are crâmpee în fiecare în parte și nu are secrete, ci trăiește în liniștea Sufletelor noastre.

E ca o reverberație a Luminii pe care o descoperim treptat, cu cât ne lăsăm mai liberi să ne simțim în noi  cât mai centrați și să curgem lumina ca o apă nestăvilită necontenit din interior spre exterior prin Inima inimii Luminii.

Reamintiți-vă ‘ Cine suntem Toți’ și treziți-vă Crezul Luminii Nemuririi Neamului. Vindecarea e în Noi, căci Totul este Unu și Unu este Tot.

Vă îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s