IUBIRE iluminata-Eckhart Tolle

IUBIRE iluminată-Eckhart Tolle

”Iubirea este o stare a Ființei. Iubirea nu se află în afară, ci în adâncul vostru. Nu o puteți pierde și nu vă poate părăși. Nu depinde de vreun alt corp , de vreo formă exterioară.

În liniștea prezenței în acum vă puteți simți propria realitate atemporală și fără formă, ca viață nemanifestată care vă animă forma fizică. Apoi puteți simți aceeași viață în adâncul fiecărui om și al fiecărei ființe. Priviți dincolo de valul formei și separării.Acest lucru este realizarea unității.

Acest lucru este Iubirea.

Iubirea nu poate înflori decât dacă sunteți permanent liber de identificarea cu mintea, iar prezența voastră este suficient de intensă încât să se fi dizolvat corpul-durere sau puteți rămâne prezent ca observator.

Când aveți o relație cu propria persoană vă impărtiti deja în două:’ Eu’ și ‘ Eu însumi’, adică subiect și obiect. Această dualitate creată de minte este cauza fundamentală a problemelor și conflictelor din viață voastră.

În starea de iluminare ‘ Eu’ și ‘ Eu însumi’ (Sinele) devin una . Nu vă mai plangeti de milă, nu va urați, nu va învinuiți….

Ruptura cauzată de conștiința autoreflexiva e vindecată și blestemul ei este înlăturat. Nu mai există nici un Sine pe care trebuie să îl apărați și protejați.

Când atingeți iluminarea, o singură relație nu mai există: cea cu propria persoană.

Odată ce ați renunțat la ea, toate celelalte relații vor fi relații de Iubire.’’

Puterea Prezentului- Eckhart Tolle

Fotografie de Rahul Pandit pe Pexels.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s