Când visezi un întreg Univers

Când visezi un întreg Univers

Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

Tu esti Visatorul, Creatorul si Protagonistul propriei vieti! Sa-ti amintesti acest lucru in fiecare secunda a vietii! Legea ta este un concept de unificare a ceea ce reprezinti necreat inca, creat si in transformare continua. Tu contii cheia si inchzi si deschizi portaluri ale subconstientului folosind toate elementele creatiei divine, caci Divinul te iubeste si existi prin El , dupa chipul si asemanarea Sa.

Cand zbori prin vise, vezi simti, cuprinzi energia spatiilor pline, dar si a celor goale fara reverberatii, reintregindu-ti Unul propriu prin alinierea cu Sinele Divin.Acolo esti o adiere fluida a Luminii care are un dute-vino material si imaterial concomitent.

Imi amintesc ca citisem undeva ca melodia Yesterday a formatiei Beatles a fost auzita prin vis de Paul MacCartney. Poate ca este ceva din muzica Sferelor, adica a spatiilor in care a patruns.

Din cate imi mai amintesc , inventatorul Thomas Edison avea un mod de a intra in lumea viselor care ii dadea acces spre diverse inventii. El se aseza pe un scaun cu cateva bile in mana , intra in starea de somn , iar cand mainile se relaxau, bilele cadeau cu zgomot si se trezea. In acel moment uimitor este ca gasea sau stia solutia pentru cercetarile pe care le facea.

In istoria omenirii se stie ca multi oameni de stiinta ani la rand prin incercari si munca, nu reusesc sa gaseasca solutii pentru diverse cercetari. Totusi cei care incep la un moment dat sa nu mai caute solutii, ci doar sa trimita intrebari catre subconstient si catre Universul propriu, lasand procesul de gandire in repaos, mai ales in timpul somnului, gasesc miraculos raspunsuri.

Aceste informatii vin catre acesti oameni de stiinta prin deschiderea unor’ portaluri ale Luminii’ din subconstient catre intregul Divin , fiind solutii viabile si pertinente pentru evolutia omenirii.Multe sunt revelatii si miracole care se intampla pentru omenire. Ce sta la baza este insasi transcenderea peste lumea materiala, prin eliberare de grosier,cat si credinta de a se lasa fluxul fluid al luminii sa curga prin tot si toate din interior spre exterior. Si ce intelegem: o revarsare si o transformare din stare de constient, in stare de subconstient, de lumina fluida neblocata de restrictiile gandirii limitative.

Oamenii acestia pasionati de stiinta sar peste starea de ignoranta, se autoperfectioneaza permanet, au in ei un suflu de foc al purificarii mentalulului si inteleg ca transcenderea dincolo de gandirea ‘logica’ sau rational e cheia aflarii secretelor Universului si evolutiei spre vibratii inalte.

Intrebarile adresate de catre acesti oameni catre biblioteca Universului, exact ca o rugaciune catre Dumnezeu, gasesc raspunsurile in vise, pe care le si le amintesc in starea constienta apoi.

Oare de ce se intampla asa?

Pentru ca cercetatorii si oamenii de stiinta si orice exploratori pasionati de necunoscut,necreat si neinteles devin din ce in ce mai constienti de natura divina a Universului si de ceea ce reprezinta Omul, ca parte integranta.

Pentru ca toate solutiile si raspunsurile vin oricarui om ca revelatii si minuni cand mintea , adica rationalul este deconectat si neingrijorat de gasirea unor solutii la ‘rece’, prea gandite.

Pentru ca nu creierul uman aduce in sine soltuliile relevatoare si creatoare , ci doar deschide un canal spre acele energii care plutesc fluid , particula si unda a Luminii, lasate liber in calatoria lor spre oriunde si nicaieri, incarcandu-se si descarcandu-se prin tot si toate, ajungand la raspunsuri la intrebarile omeniri.

Pentru ca nimic nu incepe fara sa se transforme, sa se termine intr-un punct, dupa care sa inceapa din nou spre alte orizonturi, omul fiind un vas umplut si revarsat de lumina din intreaga lumina Divina pe care o acceseaza si intelege prin unduiri spiralate. Ca si cand ar intra intr-o biblioteca si ar gasi cartea care ii raspunde la intrebari, asa el evoluand.

Pentru ca accesarea ‘bibliotecii eonilor de informatii ale Luminii’ incepe in lumea materiei 3D de la cunostintele deja accesate si existente in stiinta actuala, inscrise in carti despre orice domenii, dar pentru evolutie, aceasta este doar inceputul spre noi etape. E ca si cand bibliotecile fizice sau virtuale create de oameni pana acum sunt puntcte de inceput pentru o noua evolutie prin accesarea informatiilor din energia luminii divine.

Sa ne amintim ca Aici si Acum accesam lumina Divina care aduce raspunsuri cu solutii miraculoate pentru Tine, Omule Frumos-Visatorul, Creatorul si Protagonistul propriei vieti!

Vă îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s