Leucemia-Între lumină și întuneric

Leucemia-Între lumină și întuneric

Fotografie de Jacub Gomez pe Pexels.com

Toți știți și ați citit informații despre Leucemii. Științific acestea sunt determinate de multiplicarea exagerată a globulelor albe numite leucocite. Sunt cărți de specialitate medicală și zeci de mii de informații care explică științific ce înseamnă aceaste afecțiuni.

Cu toții sigur ați auzit sau ați întâlnit oameni care au suferit sau suferă de această afecțiune. Empatizarea din partea celor mai sensibili dintre noi cu acești oameni duce la senzații greu de explicat. Sunt mulți Terapeuți Holistici care s-au întâlnit cu astfel de cazuri și au detectat spectrele energetice debalansate cum se percep și particularitățile lor individuale.

Totuși la nivelul Omului Biologic -ajunse deja în corpul fizic s-au constat câteva semnale de alarmă pe care ar fi bine să le știm sumativ și orientativ: în stadii incipiente dureri articulare, lipsa poftei de mâncare, oboseală multă; instalarea acută  a afecțiunii generează alte semne diverse precum- sângerări ale gingiilor, infecții(gură, amigdale etc), mărirea splinei, a ganglionilor limfatici, discomfort abdominal frecvent, amețeală, slăbiciune permanentă a corpului, pierderi exagerate uneori în greutate s.a.m.d.

Dar să ajungem la Partea de Întuneric care duce la declanșarea acestei afecțiuni. V-ați întrebat vreodată de ce apare orice tip de îmbolnăvire , dar mai ales o formă de Leucemie, care nu e ceva foarte ușor de suportat.

Îmi aduc aminte de un eveniment nu tocmai fericit din viață mea. Eram la spital la terapie intensivă cu mama, bolnavă de cancer și abia operată. În acea incintă mai erau alți bolnavi, însă și un copil. Stând în liniștea suferinței mele și în discuție tăcută cu Divinul am ajuns să percep ce se întâmplă în jurul meu. Mama acelui copil, care era bolnav de leucemie și nu mai avea nici o șansă dată de doctori, era sfârtecată în bucăți de suferință. Copilul o privea și  parcă îi spunea  în gând că o iubește și să nu mai plângă. Am realizat instant că începusem să mă rog pentru acea mama și acel copil, cât și pentru mama mea să fie învăluiți de lumina și iubirea întregului Univers Divin, ca să treacă mai ușor peste această suferință. Deja percepția mea asupra a ceea ce trăiam inițial căpătase brusc o altă viziune decât cea a propriei suferințe.

Revenind acum la interpretarea spirituală a Leucemiilor, din diverse  surse am desprins o gama de mențiuni variate. Întunericul din fiecare dintre noi este acel cumul de trăiri mental-emoționale pe care nu le acceptăm și le negăm sau îngrădim. Acționăm împotriva propriei Făpturi , îngrădind-o să fie complet liberă , frumoasă, cu  voință, credință, iubire și putere nelimitată de trăiri și materializări benefice. Un copil îmbolnăvit de Leucemie este un Suflet care nu acceptă să se confrunte cu ceea ce este ‘urat’ sau de vibrație joasă pe acest Pământ pe care el nu vrea să crească ca Om.  Pentru orice caz de îmbolnăvire cu Leucemie fie  la un copil , fie la un adult, de cele mai multe ori poate fi efortul prea mare de a-i mulțumi pe ceilalți și de a îndeplini așteptările altora,  imposibilitatea de exprimare a iubirii blocată de mediul social sau de familie sau ajungerea la dependență prea mare de sfera materială a vieții înlocuind iubirea de care au nevoie cu banii, dezamăgirile că ajunși într-un anumit punct al vieții nu-și mai pot îndeplini visele pentru că e prea târziu, lipsa de încredere în propriile forțe, pierderea identității de sine, șocul pierderii unei ființe dragi, o furie nebună care perturbă deschiderea inimii spre a iubi și a trăi fericit și multe alte motive ce tin de frica de viitor.

Aș vrea să vă impărtăsesc că acum ceva ani în urmă am fost suspectă de Leucemie, însă la investigații mai amănunțite  un Terapeut specializat în Medicină Chineză mi-a confirmat doar un dezechilibru major al sistemului limfatic și m-a tratat cu plante, masaj reflexogen și acupunctură.

Și până la urmă ce este acest Întuneric care duce la apariția diverselor imbonaviri? Este chiar lipsa ființării în Adevărul adevărat al Sinelului aliniat la Conștiința Înaltă, Îndumnezeită, prin trăiri descătușate, libere ale Sufletului.Cum e vorba aceea: Adevărul este cel care eliberează și aduce Lumina.

Când ajungi să trăiești în Adevăr tot ce se întâmplă în viață este o stare de acceptare, încredere, seninătate, iubire și armonie  care dau Sufletului, Minții și Corpului aripi. E ca o centrare în Ființei Întregi a Omului care știe că el există prin Sine și în Sine are un întreg Univers pe care îl crează și îl conduce după liberul arbitru , El fiind Zeul propriului Cosmos. Acolo se întâmplă transcenderea către o stare elevată a ‘credinței’ , când Omul descoperă că Luminează din interior și e frumos și invincibil, plin de iubire și strălucire care se revarsă din El prin El către tot și toate. Căci Dumnezeu l-a lăsat pe Pământ să fie după chipul și asemănarea Sa, să se manifeste cu blândețe, bunătate, iubire, credință și manifestarea propriilor vise în realitate la infinit.

În cazul în care se ajunge la o afecțiune precum Leucemia există mii de tipuri de propuneri terapeutice holistice și clasice în cărți de specialitate, sfaturi pe cazuri reale pe care s-au încercat diverse metode de remediere. Totuși nimic , absolut nimic nu funcționează, la fel că în cazul oricărui dezechilibru să îmbolnăviri, dacă cel afectat nu își schimbă singur propriile manifestări din viață, să lucreze cu el, să creadă în el și să ajungă poate ‘săpând’ cu multă suferință în adâncurile Sinelui pentru dezgroparea Adevărului și acceptarea lui. Adevărul din ‘Acum-ul ‘ prezenței  este nelimitarea posibilității de a crea și face orice își dorește, neincalcand legile divine. Atât. Acesta este primul pas, altfel nimic nu va avea rezultate favorabile. Deci un Om este Lumină, Iubire și Armonie Divină infinită!

Din cadrul Terapiilor Holistice, echilibrarea energetică a Canalului Spiritual(centrii energetici ai capului și coloanei vertebrale) al celui afectat de Leucemie ar reprezenta un alt pas.

Să ne amintim că Lumina ca energie pătrunde prin toți porii noștri și celulele noastre și curată, elimină și regenerează. De aceea un exercițiu simplu meditativ implicând imaginația și tehnici de respirație simple poate fi foarte bun pentru aducerea conștiinței în starea de ‘Acum’ și metamorfozarea Ființei aflate în stare de dezechilibru și îmbolnăvire.

În ceea ce privește partea de terapie prin masaj și presopunctura poate ajuta foarte bine acupunctura, presopunctura, cât și masajul reflexo-terapeutic.

Specialistul Reflexo-Terapeut Ion Chiruta recomandă pentru Leucemie ceaiul de rădăcina de Obligeană– 1 linguriță cu vârf de rădăcină mărunțită se lasă peste noapte în 250ml de pă rece, dimineață se încălzește și se strecoară.Se ia înainte de mesele principale de 3 ori pe zi câte o ceașcă timp de 15-30 de zile.

Băile cu plante terapeutice de asemenea pot fi extrem de eficiente. În cazul Leucemiei băile cu Cimbru -30 min în fiecare zi cu 5l de apă fiartă cu 100 gr plantă pe 3-4 saptamani.

Compresele calde cu decoct din Coada Calului pe regiunile splinei și a ficatului aplicate zilnic minim 2 ore și repetat 2-3 săptămâni.

La toate acestea se adaugă regimul de viață cu mișcare, aer curat, Soare, regimul alimentar și o stare emoțională și psihică cât mai armonioasă.

Profosul Eugen Giurgiu recomandă Orzul (Hordeum vulgare). Sucul proaspăt obţinut din tulpinile acestei cereale este un remediu de primă mână contra diferitelor forme de leucemii şi cancere. Se pune într o tăviţă de plastic un strat de pământde flori, netratat chimic, cu ogrosime de 2-3 cm, şi se însămânţează seminţe de orz ladistanţe mici, de 1-2 cm. Se pune tăviţa pe pervazul ferestrei şise udă la interval de 2-4 zile. În câteva săptămâni, orzul va damlădiţe. Când acestea ajung la 15-20cm, se recoltează printăiere. Restul se lasă, pentru că vor mai răsări de două-trei ori mlădiţe. Se spală bine, apoi se dau prin măşina de tocat. Tocătura obţinută se pune în storcătorul de fructe şi se obţine sucul. Se administrează în cure de 60 zile, timp în care este bine să se ia 50 ml de 3 ori pe zi, înaintea meselor principale.

Bibliografie selectiva

Vă îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s