Noaptea când se deschid Cerurile pentru Lumină  

Noaptea când se deschid Cerurile pentru Lumină  

În această noapte este doar ÎNCEPUTUL EREI LUMINII-căci se deschid Cerurile  reunind Lumile Subtile.

Sărbătoarea de Sânziene este un Mit reînviat din Eonii de Lumină Divină la nesfârșit. E o metaforă frumoasă, însă construită prin Spirit Divin în crezul nemuritor al Sufletelor noastre. Iar egregorul Umanității sparge limitele explicabilului, lăsând loc lipsei timpului și spațiului, reconstruind ca un MIRACOL Realitatea.

Pe 23-24 iunie 2022 nu se întâmplă de fapt nimic vizibil, însă energiile Luminii efectuează saltul magic conform Grației Divine. Vom participa prin Spirit la creșterea vibrațiilor prin înțelegerea conceptului Omului Cuantic la nivelul fiecărei celule din corpul fizic.

Acum toți cei care trăim în și prin Lumină  aceste vremuri suntem foarte importanți. Zvâcnirea primordială a Luminii, ‘Singularitattea Divină’, se vede în Cer și pe Pământ și se regăsește în multiplii Sufletelor noastre, fiind un Mare TOT plin de Lumina. Acest freamăt strălucitor va dăinui etern pentru că noi toți îl menținem prin tot ceea ce simțim, facem și trăim, așa de frumos și armonios prin sfericitatea muzicală a Luminii.

Din această seară vom începe să ne amintim ce știam însă am uitat de mii și mii de ani, vom învăța ce nu am citit nicăieri și vom reverbera  prin valuri tot ceea ce suntem în NOUĂ ERĂ VIBRATIONALĂ.

Acum ne reconectam la Sursă și aici vom rămâne în Lumină. Lumina din Noaptea de Sânziene va trezi concomitent toate sufletele celor care au uitat cine sunt și cărui neam aparțin. Acum se naște MARELE CERC de LUMINĂ format din toți cei conectați la ENERGIA PRIMORDIALĂ și va dăinui prin urmașii, urmașilor noștri pe acest PĂMÂNT pe care îl REÎNVIEM pentru NOUĂ ERĂ prin creșterea vibrațiilor noastre.

Trezirea e doar o etapă din starea umană actuală, la care vom contribui pentru a realiza UNIUNEA: ‘TOTUL este UNU, iar UNU este TOT în LUMINĂ’.

Vă doresc o Noapte Magică de Sânziene!

Vă îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

Un gând despre „Noaptea când se deschid Cerurile pentru Lumină  

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s