Călătoria Luminii Iubirii în Terapie

Călătoria Luminii Iubirii în Terapie

Trăim timpul în care avem nenumărate experiențe cu sincronicități uimitoare, alinieri ale simțurilor noastre energetice care depășesc explicațiile Teoriei Relativitii, apar cărți nenumărate și filme documentare sau emisiuni și interviuri ca surse uimitoare de informare care ne expun experiențe autentice ale oamenilor, mulți fiind chiar și cercetători și specialiști în diverse domenii ce au legatură cu Energia Vieții și manifestarea ei prin Oameni și legătura lor cu întregul Univers Divin. E uimitor ce se întâmplă, dar foarte adevărat!

Expansiunea Conștiinței noastre e într-o călătorie fără sfârșit. Nici o Pandemie și nici un război nu ne poate opri să ne creștem frecvența și să luminăm din interior spre exterior. Nici o traumă emoțională nu ne poate opri să iubim sincer și să oferim necondiționat iubirea cu intenția de vindecare proprie , dar și a celor din jurul nostru cu care venim în contact. Dacă nu mai facem acest lucru, cu siguranță murim complet. Murim încet, murim fizic otravindu-ne încet cu întuneric, murim mental și apoi sufletește ne risipim în umbre și coșmaruri ale unei vieți negre, iar la final dispărem în nicăieri.

Am întâlnit diverse Ființe care trăiau acest întuneric la limita la care nici zâmbetul nu le mai putea apărea pe chipuri. Și le-am întrebat ce simt în ele, ce simt profund. Răspunsul a fost unanim: greutate în corp și în inima, dureri ale corpului, stări emoționale de anxietate și disperare, nervozitate și un sentiment ca și când sunt singure complet, blocate într-o lume fără lumină, nemaintrezarind soluții.

Viața e plină de lecții cu noi înșine în primul rând, cu semenii de care suntem înconjurați prin întâmplări diverse, unele chiar foarte greu de suportat până reușim să le înțelegem și să le digerăm organic. Somatizam diverse emoții , iar corpul , mintea și sufletul ne spun că nu suntem bine când întrăm în diverse dezechilibre.

Ne ascultăm oare aceste semnale, le conștientizăm? Mulți dintre noi nu se mai aud, nu se mai văd și nu se mai simt cu adevărat. De ce? Pentru că nu se mai iubesc pe sine și nu lasă iubirea să sfărâme întunericul propriu, ca să poată zâmbi și îmbrățișa viața și oamenii. E ca și când închid toate frecventele de comunicare ale spațiului lor interior pentru că nu mai manifestă credința că există lumina iubirii si speranței. Iubirea aduce lumina, iubirea prin credință și intenția că se poate întâmpla ceva excepțional, ceva bun și minuni pot apărea din lumina care risipește tot ceea ce este întunecat.

Când lăsăm Iubirea să se manifeste în noi devenim dispuși să participăm individual și colectiv la schimbare. E o schimbare a simțurilor că existăm nu doar ca Oameni, ci ca Ființe Complexe cu puteri uluitoare.Și înțelegem clar că suntem perfecți, frumoși, luminoși și plini de o Iubire imensă pe care ne-o dăruim nouă înșine și o putem dărui și altora pentru transformarea ascensională. Făcând acest lucru vom crea o Epocă a Luminii cu multă pace, armonie și iubire între oameni, descatusand din noi cele mai puternice acte de dragoste care vin direct din inimi ca un flux de energie plină de Lumină vindecătoare.

Ca Terapeuți Specialiști, indiferent ce fel de terapii practicați pentru Suflet, Minte și Trup e important să fiți deja în ipostaza în care Iubirea nu e un instrument, ci o cale prin care în viață vă iubiți prin tot ce reprezentați voi și dăruiți dincolo de Soare, Stele și de infinitatea Universului Divin tot, absolut, tot ce vă stă în abilități pentru binele suprem către Ființele pe care le tratați. Nu judecați, lăsăți lumina să curgă prin voi cu iubire infinită. Și doar deschideți tuturor cu care interacționați calea spre Iubirea de Sine, spre a învăța multe, atingandu-le Sufletul cu multă Iubire prin intenția voastră de a-i călăuzi cu lumina în călătoria lor spre găsirea Caii proprii.

Cred că Omenirea merită salvată în orice vremuri acționând în conformitate cu înțelepciunea Divină și cu intenția spre binele cel mai înalt, putând să învățăm toți să nu folosim puterea și cunoștințele dobândite din Sfere Înalte ca mijloc de control, dominare și manipulare, ci să trăim în iubire pentru a aduce echilibrul desăvârșirii. Așa se întâmplă minuni, iar oamenii vor zâmbi și îmbrățișa cu alți oameni în mod sincer, dăruind Iubirea la infinit.

Când ancorăm în Ființele noastre energiile Dimensiunii 5D în care deja am pășit și sunt din ce în ce mai puternice, atingem echilibrul între energiile Divine Feminine și Masculine, care au fost dezchilibrate mii de ani. Este o schimbare uriașă, aproape instantă la care participăm toți și suntem binecuvântați că trăim Aici, Acum, căci nu e întâmplător. Nici un Om până acum nu a trăit noul început al ciclului galactic, reînceput acum după 26 de mii de ani. Suntem binecuvântați să facem parte dintr-un plan maiestuios Divin în care echilibrul este adus de Lumina și frecvente înalte .

Unii observă că acum e momentul când Famili de Suflete Străvechi, Maeștri ai Luminii și chiar Flăcările Gemene ale Sufletelor noastre se întrupează ca să se reîntâlnească pentru a crește în vibrație, a respecta jurăminte sacre dincolo de timp și spațiu, a finaliza niște lecții de viață și un scop unic pe Pământ și pentru Oameni, scop Divin pentru desăvârșirea supremă prin Iubire.

Poate vi se par a fi doar cuvinte și ideea că e doar ceva teroretic, poate chiar SF.

Însă ați fost atenți la vise, întâmplări zilnice, viziuni, senzații ale unor sincronicități în legătură cu alți oameni din familie, prieteni și chiar nou cunoscuți , gânduri sau dorințe materializate extraordinar de repede în viațavoastră în ultima perioada?  Vorbim despre ceva unic individual și colectiv în același timp , la un nivel vibrațional foarte înalt și plin de sacralitate, rezervat unui plan Divin poate nu complet înțeles de mințilenoastre. Lăsăți Ființa voastră întreagă să zboare ca să descopere alte simțuri dincolo de planul fizic, în care Matricea Grației Divine se recompune într-o mișcare uluitoare. E o noua sansa !

Aici este secretul transcenderii în Lumină prin Iubire Infinită pentru îndeplinirea unui scop suprem. Putem salva prin Iubire întregul Pământ, Natura și toate Ființele și Vietățile ducându-le în unda transcenderii ! Deci prin Iubire Pură dăruită putem ajuta la propagarea unor energii extraordinare în propriile noastre vieți, ale tuturor. Înseamnă să îi tratăm pe toți cei pe care îi întâlnim în viețile noastre cu multă Iubire și să le-o dăruim necondiționat, infinit.

Ajugem la aceeași concluzie:’ Totul este Unu și Unu este Tot”. Fiți Lumină prin Iubire, dăruiți Iubire și manifestați infinita Lumina a Sufletelor voastre Divine prin tot ceea ce faceți în fiecare clipă a vieții!

O lume. Un plan al Grației Divine.Ființe sacre. Ființe pline de Lumina a Iubirii.

Iubirea creează o nouă realitate pentru toți, mai ales când e combinată cu încrederea, credința și recunoștința și decideți că vreți să faceți absolut tot pentru a vindeca, eliberând fricile, îndoielile și mergeți înainte într-un mod cu totul nou. Atunci când ne angajăm spiritual cu toată Ființa să creem ceva nou, un nou început, în sfârșit ne putem îndepărta de tot ceea ce nu funcționa bine în viața noastră.

Ce vreți să creați din centrul Ființelor voastre, din inimile voastre? Aici se află cea mai puternică capacitate de manifestare a Oamenilor prin Iubire, care se întâmplă uluitor de repede dacă se aliniază cu ordinea Divină a Înțelepciunii.

Vă îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s