Scrisoare de Iubire cu Lumină

Scrisoare de Iubire  cu Lumină

Ieri m-am așezat la Soare în curte ca să privesc minunea Naturii . Zburam cu toată energia Ființei spre înalt ascultând Cerul și auzind pătrunzător cum crește Lumina în mine.

Mă simțeam plină de bucurie și vibram ca un diapazon sub ritmul Naturii rotunde de strălucirea solară.

Am intrat suav într-o stare meditativă conștientă în care m-am conectat la energia Universului, dansam cu norii albi pufoși și inspiram Lumina, apoi o expiram prin toți porii, într-o regenerare infinită.

Am simțit deodată cum parcă ceva m-a ridicat în picioare din starea meditativă, parcă îmi creșteau aripi până la Cer, iar privirea mi s-a oprit asupra Liliacului înflorit din grădina. M-am apropiat, l-am admirat și mirosit, fiind fascinată de culoarea să și mireasma lui seducătoare.

Vântul delicat îmi bătea prin păr, iar Sufletul mi se unduia duios prin vraja Naturii.

Atingeam cu palmele florile suave ale Liliacului și deodată s-a întâmplat ceva uimitor.

A apărut de nicăieri un Fluture ‘ Coadă de rândunică’ (Papilio Machaon intitulat și Cavalerul Sailboat) care s-a așezat pe florile de liliac foarte hotărât.

L-am urmărit fascinată cu privirea admirandu-i frumusețea aripilor și delicatețea mișcărilor. Chiar dacă vântul bătea, stătea ferm prins de florile de liliac pe care le iubesc nespus.Parcă știa că Liliacul este preferatul meu!

Am fost cuprinsă, așa , o perioadă, nici nu știu cât,  în visul culorilor îngemănate ale florilor cu delicatețea fluturelui magic.

Nici nu știu de unde a apărut, însă m-a fermecat. Trăiam un vis de iubire parcă, o iubire infinită de lumină și frumos, de adânc necuprins  din sufletul Naturii.M-am oprit câteva secunde I-am admirat intens și i-am făcut și câteva fotografii.

Clipele treceau și fluturele s-a desprins la un moment dat de florile de liliac și zbura vesel în jurul meu, ca într-o poveste. Nu înțelegeam cu mintea ce se întâmpla! Cum mă miscami el se mișca zburând necontenit pe lângă mine. Simțeam cum totul se derula ca o clipă magică, în care timpul se dilata și eram bucuroasă de jocul strălucitor al zborului minunatei făpturi în jurul meu.

Avea o poveste fascinantă pe care mi-o transmitea în timp ce zbura, de parcă ne conectasem telepatic lumile. Vedeam prin zborul lui Soare, câmpuri cu flori, ape curgătoare, dealuri, văi și munți pline de miracolul luminos al primăverii, căprioare, lupi, urși și alte animale alergând , păsări zburând și glasuind triluri, gaze roind și oameni plini de iubire, toate la un loc tresărind în bucuria luminii. Era ca și când îmi spunea pe unde s-a plimbat, ce a văzut și fericirea pe care o simțea, derulându-mi prin Suflet o Poveste Magică.

Lumina Soarelui îi evidenția frumusețea aripilor care dansau într-o fericire infinită. Ochii mei și suflarea intraseră într-o simbioză cu această feerie seducătoare. Inspiram lumina iubirii unui zbor de fluture și expiram lumina iubirii unui fluture venit cu toată armonia Universului!

Era incredibil! Am simțit că Natura îmi trimisese parcă  o ‘ Scrisoare de iubire cu Lumină’ prin această făptură minunată- un Fluture Papilio Machaon.

Vedeam această făptură  fără sfârșit roind în jurul meu, auzind parcă cum a zburat printre razele Soarelui, printre Stele și Galaxii până a ajuns la mine casă-mi dăruiască o bucurie infinită.

Apoi am întins mâinile către el , i-am cerut să mă ierte dacă nu înțeleg  tot ce a vrut să-mi transmită acest Fluture Magic, i-am mulțumit și i-am șoptit că îl iubesc expirând către el Lumina din întreaga mea Ființă.

A mai zburat de câteva ori în jurul meu apoi a plecat.Însă în urmă sa a rămas o reverberație eternă a unei iubiri feerice în Sufletul meu, un triumf al bucuriei infinite.

A fost fascinantă această călătorie miraculoasă a Sufletului meu în simbioză cu iubirea unui zbor de Fluture din Lumina Naturii!

Se spune că fiecare dintre noi avem Spirite Ghizi  care ne călăuzesc pe căile noastre  pentru a ne determina să înțelegem profunzimea energiilor pe care le avem și pe care le putem utiliza pentru armonizarea noastră, cât și a celor cu care întrăm în contact zi de zi.

Pentru cei care practică Terapiile sub diverse forme holistice pentru Suflet, Minte și Trup ceea ce am povestit mai sus este ceva firesc. Spectrul Samanismului aduce uneori un iz magic de poveste, însă sincronicitatile sunt și există la orice pas.Energiile Naturii îmbracă forme uluitoare care ne aduc mesaje și chiar ne răspund la diverse întrebări.Doar să fim atenți ca să le observăm și simțim prin unirea cu Natura.

Acest Fluture mi-a șoptit că sunt un Lucrător al Luminii și că expresia mea fundamentală este  de a aduce Lumină, Iubire și Fericire oriunde sunt, exist, mă manifest și îmi folosesc Lumina din mine.

Oamenii toți, în general , au experimentat și trăiesc necontenit multe întâmplări similare, însă nu și-au pus întrebări prea multe uneori. Chiar au evitat a discuta despre diverse întâmplări pentru a nu fi considerați ciudați sau ‘ duși cu pluta’. Însă când au constatat întâmplări frecvente de acest gen s-au mirat și din curiozitate au început să caute adevărurile ascunse care le-au arătat strălucirea propriilor căi și energii fascinante ale Luminii din ei.

Mesajul energiilor Luminii Naturii care mi-a apărut foarte clar este că Iubirea pură este secretul, căci ea ne aduce puterea infinită a Luminii pentru vindecare și regenerare la infinit.Și are legătură profundă cu Lumina din noi, ceea ce creăm neîncetat prin ceea ce gândim, ne imaginăm și simțim, rostim și matetializam în viața obișnuită prin tot ceea ce facem într-o simbioză cu tot- Natură, Oameni, Cer, Pământ etc.

Orice Om nu e doar un Om, e o Ființă Sublimă Divină care radiază tot ceea ce creează în interiorul său, toate Lumile sale create fiind un Univers complex din care răzbate Lumina din interior în exterior.

Când Sufletul se întâlnește cu Spiritul și dansează cu el într-o Iubire veșnică, atunci se întâmplă minuni. Căci totul este Lumină din Lumină, Totul este Unu și Unul este Tot.

Va îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s