Magia lui Ouroboros-Ketu și Raku 12 -13 Aprilie 2022

Magia lui Ouroboros-Ketu și Raku 12 -13 Aprilie 2022

Astăzi este vorba despre Ouroboros-simbolul unui Ciclu infinit al Șarpelui care își înghite coada.

Șțiți cu siguranță că încă din Antichitate , chiar strămoșii noștri Traco-Geto-Daci l-au reprezentat prin vestitele brățări spiralate sub formă de Șarpe.

Poate că e bine să ne amintim că orice sfârșit înseamnă un nou început, că forțele antagonice se completează, că Lumina și Întunericul coexistă pentru echilibru, iar Cerul și Pământul expandează unul în altul prin cicli infiniti dincolo de timp și spațiu.

Moartea și Renașterea sunt părți ale unui înțeles Sacru. Simbioza și ciclicitatea alchimică duc spre ideea tranformării elementului Mercur.Orice evoluție cosmică reprezintă un cerc.Natura ciclicitatii este o unire în armonie a Cerului și Pământului, o natură ciclică și o cale a Soarelui. Șarpele luminos este însăși reprezentarea luminoasă a galaxiilor și a energiei minunate în care ne desfășurăm noi prin noi înșine, de Aici și Acum până la infinit.

Fotografie de Joonas ku00e4u00e4riu00e4inen pe Pexels.com

Când forța metafizică a Universului atrage suprapunerea a doi  Ochi Cosmici Energetici Triangulari se compune o forță infailibilă a ciclului creării Universului în care orice sfârșit este un nou început, El și Ea, Cer și Pământ, ca o Floare Stelară în 6 Petale dintr-un cerc.

De ce m-am gândit să spun cate ceva din ceea ce am citit și m-am inspirat? Pentru că Nodul Nord și Nodul Sud astrologic au zilele acestea o întâlnire magică. Nodurile Lunare sunt puncte matematice care, conform astrologiei, relevă soarta, destinul, karma, moștenirea spirituală, ce avem din arborele genealogic, vieți anterioare în horoscopul nostru. De unde vii? Încotro te îndrepți și de ce ? Nodurile Lunare relevă marea schemă a lucrurilor, vorbesc despre ce a fost și despre ce urmează să vină.

Nodurile Lunare vin mereu în pereche, deci când unul se schimbă, la fel o face și celălalt. Față de alte planete, Nodurile Lunare au nevoie de 19 ani pentru a face un ciclu zodiacal complet și se mișcă în sens invers în zodiac.

Acum realitatea începe să fie înțeleasă la un nivel superior.Se schimbă o direcție energetică pe Cerul Planetar, iar energiile acționează ca o cheie de descriptare prin care ‘capul sarpetului’ se întâlnește cu ‘ coada acestuia’ . E ca o Magie care se imtamplă prin care Conștiința capătă noi sensuri de mai sus si mai sus și sensuri de remodelare a optimismului Conștiinței Umanității.

Dacă sunteți oarecum familiarizați cu astrologia sau ați mai citit diverse semnificații, atunci este posibil să fi întâlnit aceste două simboluri: Rahu și Ketu.

Amplasarea celor două simboluri vă dezvăluie Dharma și Karma în această viață.

Ele reflectă ceea ce te-ai născut pentru a face și abilitățile pe care le-ai cultivat, fie moștenit prin familie în timpul copilăriei, fie dezvoltat în viața trecută. Indiferent în care te simți confortabil să crezi.

Rahu și Ketu sunt de fapt niște poziții calculate mathematic geometric ale Lunii, nu sunt efectiv niște planete , ci doar puncte ale întâlnirii unor energii.

Semnificația simbolului Rahu

În  astrologia vedică, acest simbol se numește Rahu, iar în astrologia occidentală, se numește Nodul Nord. Acest simbol se referă la Dharma sau destinul vieții tale. Acesta este scopul pe care Sufletul tău și l-a stabilit și pe care îl va urmă pentru a se materializa. În astrologia vedică, Rahu este capul dragonului. Capul lui a fost separat de corpul său de către Lordul Vishnu din cauza băuturii lui Deva pentru a câștiga nemurirea.

Rahu, fiind capul dragonului, nu este niciodată mulțumit de ceea ce a dobândit pentru că nu are burtă de digerat. Acest lucru reflectă poftele nesățioase de a câștiga sau de a află mai multe în viața ta. Ca ființă inteligentă, îți creezi o viață care te face să mergi după un obiectiv în speranța de a găși alinare. Totuși, înfruntă karma sau Ketu (coadă dragonului).

Semnificația simbolului Ketu

În astrologia vedică, acest simbol se numește Ketu, iar în astrologia occidentală, se numește Nodul Sud. Acest simbol se referă la karma (sau reacția) atunci când lucrezi spre destinul tău. De asemenea, oferă o perspectivă asupra abilităților pe care le-ați dezvoltat din experiențele de viață anterioare.

Când te simți „blocat”, este un indicator că te ții de ceea ce este deja cunoscut și trebuie să atingi un obiectiv mai înalt. Ketu, fiind coada dragonului și legătura cu cunoștințele antice, arată această tendință în harta ta natală. Acesta dezvăluie unde s-ar putea să fii prins în vechile cicluri și să-ți pierzi pofta de a trăi viața. Astfel, există o nevoie mai mare de a gravita către Rahu.

Rahu și Ketu (sau nodul nord/sud) sunt puncte matematice ale orbitei Lunii. Odată ce Luna se intersectează cu planul ecliptic al căii Soarelui pe cer, apar eclipsele de Lună și Soare.

Desigur, există mai multe pentru Rahu și Ketu, dar deocamdată, cred că asta va fi suficient pentru a digera.

Vă îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

Sursa:Vedic Astrology

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s