Bibliotecile energetice ale Luminii din NOI

Bibliotecile energetice ale Luminii din NOI

Undeva, cândva, m-am născut, te-ai născut, ne-am născut. Avem infiniți parametri ai luminii din noi care se învârte prin Univers, se difuză ca un perpetuum mobile, se unduiește în spirale, se condensează și apoi se evaporă, necontenit revenind într-un alt sens de plutire și strălucire. Povestea are un început, un sfârșit , dar continuă cu alte incepuri și alte sfârșituri ….prin zvâcnet de stele ce se nasc și apoi mor, și din care se nasc alte miliarde de stele împrăștiind Lumina Sursă.

Totul se mișcă și se transformă! Dacă existăm fizic, înseamnă că lumina s-a condensat și a alunecat ușor, ca într-un zbor de aripi ce dorește puțină odihnă, poposind aici, între două respirații, pe Pământ. Și așa Lumina s-a întrupat în corp de OM! Ea își ia o mică pauză și respiră prin Trup, apoi își reia zborul etern. Așa este VIAȚA ei pe Pământ în Trupuri și diverse forme vii Pământene.

Metafora acestei povești o știu din copilărie și mă impresionează și azi, mereu, până la lacrimi. Însă sunt lacrimi de fericire, căci știu că, prin ritmul și pulsația Luminii din mine, e minunat să zbori dintr-un Cer în alt Cer cu Lumină Primordială.

Când ești OM și ai simțământul Luminii care există în tine, nu ai nici un motiv să încerci sentimente de frică, de confuzie, de groază, de supărare, de furie, de inutilitate, de singurătate, de ne-iubire, de incapacitate, de imperfecțiune și de multe altele.

Ca să îți activezi sentimentul cuprinderii și înțelegerii Luminii din tine, dragă OM, îți este necesar doar un singur instrument pe care să îl păstrezi în PURITATEA PRIMORDIALĂ-CREDINȚA în TINE , adică în LUMINA din TINE! Atât! Ce te poate ajuta este doar IUBIREA ce te străbate instantaneu prin centrul Ființei tale când îți lasi inima liberă să simtă, să vadă, să audă, să miroasă, să guste libertatea zborului Luminii!

Când eram mică am învățat de la Mama un joc. Îmi spunea să mă duc să mă uit în oglindă și să mă observ din cap și până în picioare, cât mai atent posibil. Apoi să mă așez pe un scaun, să închid ochii și să încerc să mă observ cu ochii minții așa cum m-am văzut în reflexie. Apoi să îmi imaginez Soarele ca un cerc cu raze într-o spirală în continuă mișcare , pe care să îl pun ca imagine peste imaginea mea și să mă cuprind în multă lumină și strălucire, și în același timp să cânt, orice îmi place, orice melodie .Apoi să rostesc Tatăl Nostru. După 5-10 minute în care exersam acest joc inocent, mă simțeam plutind. Deschideam ochii și râdeam, pentru că mi se părea fascinant cum vedeam acea Lumina Magică care mă cuprindea și parcă se unduia în ritmul cântecului meu și a rugăciunii. Așa m-a ajutat să trec peste friica de a sta singură în casă și în întuneric, mai ales că în vremea Comunismului se oprea des curentul și stăteam la lumina lumânărilor prin casă seara, până venea ea de la serviciu.

Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

Ani la rând, tot exersand acest joc al Luminii, în care pe lângă Lumina Soarelui integram și alte elemente imaginative,din plăcerea de a zbura și călători cu gândul în diverse ipostaze.Am constatat că acest ‘zbor spiralat luminos’ poate deveni o formă de autocunoaștere, dezvoltare a intuiției și extrasenzitivitatii, chiar a materializării unor obiective dorite și propuse din viață mea.

Am întâlnit în 1993 -1994 primele Spirite Libere care practicau meditația și dețineau cunoștințe despre Metafizică și o promovau în România- prin Grupul ELTA- având un slogan deosebit ‘ Solteris Prieteni!’. Valul Luminii m-a cuprins și mai mult în jocul meu de autocunoaștere, înțelegând sensuri ale curgerii mele din străbuni, din ce în ce mai profunde. De la un simplu joc și imaginație pusă în mișcare am ajuns la meditații ale Luminii în Spirale și sensuri despre care azi, abia sunt înțelese și  dezbătute pe îndelete fără temeri, cu deschiderea minții și sufletului omenirii.

Dacă în 1993 aș fi vorbit despre Spirale luminoase, sfere și cântecul lor , metafizică , aș fi fost clasificată drept ‘nebună’ în cel mai sigur caz.

Viziunile despre ceva special desprins din Lumină curgeau prin mine și prin toată Ființa mea. Am visat conștient cine sunt, m-am conectat subtil la Sursa Divină cu multă credință și iubire. Oamenii pe care i-am întâlnit în acei ani meditau zilnic, posteau, se rugau și inteleau sensul firii și Naturii înconjurătoare în înțelesul cel mai simplu, pe care străbunii noștri ni l-au lăsat: ‘Totul este Unu și Unul este Tot’.

Experiența Meditativă a Spiralei Luminii pe care am practicat-o ani la rând, pornind din jocul sublim al copilăriei și dezvoltând-o pe parcurs în mod particular, așa cum am simțit în ființa mea, a avut un rol hotărâtor în transformarea mea personală și crearea OM-ului de Acum.

Ce se întâmplă de fapt practicând acest gen de meditație foarte simplă, este expansiunea conștiinței umane spre Conștiința Superioară, adică Sursa Divină cum o numim, adică Divinitatea unică și inseparabilă din noi înșine. Se produce o aliniere a fizicului, mentalului și sufletului cu acea Conștiința din sfere înalte. Totul e normal, imaginația fiecăruia fiind condusă de sentimentul pur de iubire din interior către Sinele Suprem. Și când rostești rugăciunea inimii, ești acolo, acolo cu tine și în tine cu totul, în Adevărul Pur. Altfel e doar o prefăcătorie ieftină, dacă gândești că e ceva din exteriorul tău, când tu ești de fapt omniprezent și omnipotent. Și mă întreb: oare cum poți fi prefăcut cu tine însuți când Tu ești doar ‘Lumină din Lumină’ mai înainte de toți vecii?

Dragi Oameni Frumoși, Totul se naște și renaște etern! Fiți buni, bravi, plini de iubire și credință, căci așa existați în ACUM prin Mâinele de Azi și de Ieri, care se întâmplă chiar în prezent, concomitent pe axa timpului! Când vă este friica, să știți să nu sunteți conectați și aliniați cu Sinele Suprem. Rugați-vă, așa cum făceau strămoșii noștri! Lăsați Ego-ul deoparte și fiți centrați în voi cu toate puterile infinite pe care Lumina ni le dă etern!

Când vă imaginați simplu o Spirală de Lumină, dansați cu ea, cântați și fiți bucuroși de călătorie până în ultima celulă a corpului fizic! Luminați tot ce e mai bun în voi, ce e Iubire Pură, așa cum v-ați născut prin condensarea Luminii pe acest Pământ. Așa se întâmplă minunea unui tranzit al conștiinței spre lumi interdimensionale, unindu-vă cu Sursa. Și veți constata că frecvența răspunsurilor la întrebările pe care vi le adresați doar voi înșivă în propria ființă este din ce în ce mai mare, că deja-vue-urile sunt din ce în ce mai dese, că seninătatea și bucuria izvorâtă din interior, nedepinzand de lumea materială crește, că informațiile de care aveți nevoie pentru a evolua și a depăși anumite obstacole de zi cu zi vin de la sine printr-o intuiție interioară miraculoasă. Toate acestea constituie Lumina Angelica a unei Biblioteci energetice a Luminii din Noi care circulă  într-un flux continuu, izvorâtă din alinierea conștienței Om-ului pe care îl reprezentați Acum, cu Ordinea Primordială a Luminii Sursă, determinată doar de Credința manifestată prin Iubire.

Iar după odihna de zbor din viața pe Pământ, urmează o altă călătorie infinită, subtilă, suavă și plină în ea de Sinele Suprem.

Va îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s