De la numere la date și ani cu semnificații:22.02.2022

De la numere la date și ani cu semnificații:22.02.2022

Mi-au trecut prin fața ochilor mii de mesaje, zeci de interpretări și emoții corelate cu numerele de-a lungul anilor..Însă azi, da , azi e o zi specială numerică! Dar oare doar numerică?

M-am conectat cu mine profund la ora 24 a acestei zile, așa cum mă reconectez mereu. Sigur, abia acum discern că nici măcar nu mă gândisem la ce zi este ca simetrie numerică, pe care abia în 30.03.3003 o mai întâlnim…Bine cei care reușim să trăim aici atât!

Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

Și cum spuneam, am reușit să fac clarul din mine să se așeze , să se verticalizeze înainte de somn.Mintea mea nu era nicăieri, însă ochii erau clar deschiși, iar sufletul meu se ruga. Am distins o lumină puternică care s-a așternut cu o căldură vibrantă ca o liniște magică. Aveam senzația că e lumina afară ceva! M-am ridicat din pat uimită să văd ce este! Totuși nu era nimic. M-am așezat înapoi ca să adorm!

Nimic din tot ce există nu este precum percepem fizic. Nu știu când și cum am adormit, însă sentimentul a fost de o bucurie imensă ce tresaltă prin mine, fără să mă gândesc la ceva anume sau să fie corelată starea cu vreun eveniment din cursul zilei care trecuse. Pur și simplu!

Dimineață am avut aceeași emoție de bucurie. Am realizat ce dată e și instant mi-a venit în minte 2+2+0+2+2+0+2+2=12=1+2=3. Și nu sunt numerolog, însă cifra 2 știu că e dualitatea și conectarea interior-exterior, iar cifra 3 e Măiastra Conectare-Suflet, Minte, Trup.

Acum cred că am simțit o totalitate a mea care aparține unui întreg luminos -aceasta este bucuria nemărginită ce zvarcneste prin toată Ființa mea. Așa cred că simțiți toți în nemărginirea voastră!

Va îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s