Portalul Lunii Pline deschis catre Clarvedere si Trezirea Umanitatii

Portalul Lunii Pline deschis catre Clarvedere si Trezirea Umanitatii

Se cauta neincetat ideea integrarii mintii intr-un mecanism de ‘inventii’ si rezolvari ale problemelor create de acestea in tot si in toate, apoi tot felul de explicatii stiintifice, filozofice , religioase si spirituale despre suflet, minte si corp si Sursa Creatoare Divina. Se cauta mereu cate ceva prin mintea neobosita a unei ‘gasti Inteligente’ care a umilit si ingenunchiat omenirea prin frica indusa din ultimii ani.

Fotografie de Miriam Espacio pe Pexels.com

Si totusi, ceva din vidul eminescian, locul cosmogonic al tresaririi luminii si vibratiei vietii din Univers, inclusiv de pe Pamant, ne aduce armonie incet, incet si ne imbratiseaza, ca sa putem trece peste toate greutatile, suferinta si temerile induse ca o ‘stare de hipnoza a umanitatii’.

Marele Cosmos, prin Sursa Pura, aliniaza niste Portaluri Spatio-Temporale pline de reverberatiile electro-magnetice ale luminii ca sa ne reechilibreze in anul si anii care vin. E ca o mana intinsa prin usi deschise catre lumina. Si intunericul prin care ne-am zvarcolit a avut un sens, iar partea minunata este ca Acum apreciem Lumina altfel. Iubim sincer, suferintele ne-au lasat riduri pe chipuri, insa ochii nostri sunt invapaiati, mai mult ca niciodata, de Lumina Sperantei si Intelepciunii dobandite.

Asa vine acum prima Luna Plina din 2022, cu o spirala plina de energii exceptionale. Sensibilitatea emotiilor noastre este mai profunda ca niciodata, putin covarsitoare, mintea calatoreste aliniata cu inima, ascultand vocea interioara a Sinelui propriu, desprins din insasi Sursa Pura, Divina.

Este prima oara dupa un lung parcus eonic , cand Omul recunoaste Unitatea sa cu Sursa. Totul este Unu si Unul este Tot dincolo de orice ‘inginerii explicative’ Omul stie si este puternic constient de intunericul din el, pe care nu-l mai considera ‘dusman’. Si-a invatat lectia ‘orbirii’, Acum simtind lumina pe care inainte o stropea cu noroi.

Ei, uite ca asa se trezeste Sinele individual si simte dincolo de simturile Omului facut din carne si oase, departe, in profunzimea Sinelui Superior. Totul e o traire intensa, plina de recunostinta si sublim, caci se simte nemarginit si plin de energii creatoare.

Aceasta Luna Plina aduce cu ea un Portal de Lumina spre a descifra claritatea sensurilor si intelege sa vedem altfel la viata, subtil. Caci Omul este o Fiinta Intreaga, sferica prin scanteia stelara a Sufletului, care vibreaza ca un diapazon, pe miliarde de tonuri de note muzicale. Aceasta e viata fara de moarte, energia indestructibila, metamorfozabila, a carei semnificatie incepe sa o simta incet, incet, intreaga Umanitate.

Ce frumos ne exprima Eminescu cosmogonia, mereu nu ma pot abtine sa citesc, sa rostesc si sa simt aceste vesrsuri:

”La-nceput, pe când fiinţă nu era, nici nefiinţă,

Pe când totul era lipsă de viaţă şi voinţă,

Când nu s-ascundea nimica, deşi tot era ascuns…

Când pătruns de sine însuşi odihnea cel nepătruns.

Fu prăpastie? genune? Fu noian întins de apă?

N-a fost lume pricepută şi nici minte s-o priceapă,

Căci era un întuneric ca o mare făr-o rază,

Dar nici de văzut nu fuse şi nici ochi care s-o vază.

Umbra celor nefăcute nu-ncepuse-a se desface,

Şi în sine împăcată stăpânea eterna pace!…

Dar deodat-un punct se mişcă… cel întâi şi singur.

Iată-lCum din chaos face mumă, iară el devine Tatăl!…

Punctu-acela de mişcare, mult mai slab ca boaba spumii,

E stăpânul fără margini peste marginile lumii…

De-atunci negura eternă se desface în făşii,

De atunci răsare lumea, lună, soare şi stihii…

De atunci şi până astăzi colonii de lumi pierdute

Vin din sure văi de chaos pe cărări necunoscute

Şi în roiuri luminoase izvorând din infinit,

Sunt atrase în viaţă de un dor nemărginit.”

Cu aceasta Luna Plina incepe momentul in care e bine sa fiti activi, sa va miscati la propriu, pentru a pune in miscare toate energiile voastre, sa mergeti mai mult pe jos, sa alergati, sa dansati, sa inotati, astfel incat va puteti elibera de orice tensiune acumulata sau de neliniste.

Sub lumina Lunii Pline din 18 ianuarie 2022 va puteti scalda ca intr-o apa vindecatoare , va puteti elibera de griji, greutati, sentimente contradictorii, neliniste si tristete, amintindu-va ca niciodata nu sunteti singuri, ci sunteti parte dintr-un Tot in care echilibrarea Fiintei se intampla prin credinta in rotunjimea Intregului, iubire si speranta.

Poti scrie sau rosti cu voce tare, daca rezonezi, cateva cuvinte ca o mantra de ridicare a vibratiilor:

‘Ma eliberez de tot ce este greu si nu mai am nevoie. Sunt lumina pura in Fiinta mea. Eliberez toate energiile care ma impiedica sa fiu sincer cu mine insumi si sa vad sensurile vietii.. Sunt usor si zbor spre claritate. Sunt aliniat cu inima si sufletul meu. Stralucesc cu o lumina puternica prin toata Fiinta mea, parte din Tot Intregul.’

Va imbfratisez cu multa iubire!

Camelia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s