Sunt Oameni …si Îngeri…

Sunt Oameni …si Îngeri…

Sunt Oameni care învață necontenit prin simțuri celeste de când se nasc și până mor, știind că mereu au o limită proprie pe care și-o pot depăși, dăruind apoi din toată cunoașterea lor, plini de iubire și înălțând în ceilalți zborul.

Sunt Oameni care învață până într-un punct ,apoi devin atât de încrezători în propriile învățuri încât intră în competiții spre a-și dovedi că știu cel mai bine, punând pe primul plan Ego-ul și luptând să dovedească că ceilalți nu știu.

Sunt Oameni care se nasc cu anumite calități pe care le conștientizează, învățată necontenit, devin excepționali de  buni prin experiență și  practică, însă le este frică să se manifeste, pentru că intră  mereu în cercul comparației. 

Sunt Oameni care se nasc cu anumite calități pe care nu le conștientizează și învață altceva decât ceea ce sunt, devenind complet neîncrezători în sine la un moment dat, ghidându-se prin alții care nu le arată sensul spre auto-descoperire.

Sunt Oameni care se nasc poate cu o singură calitate, însă sunt îndrumați să își recunoască conștient această calitate magică prin iubire și învață, învață, învață, se manifestă , practică și își trezesc cel mai repede iubirea de Sine și încrederea.Apoi devin neînfricați și cei mai buni în ceea ce fac și dăruiesc lumii cunoașterea prin iubire.

Sunt Oameni care se nasc, care renasc printr-o putere sufletească inimaginabilă,  găsind iubirea lor lăuntrică profundă printr-o suferință  a finitului rupt spre infinit, învingând friica de moarte și de orice, apoi lăsând ca din sămânța proprie să se  prindă rădăcini, care să devină apoi copaci, ‘ai cunoașterii’ , apoi fructe ‘ ale înțelepciunii’  dăruite tuturor fără limite, prin ‘iubire infinită’, apoi adorm și visează  puțin și din nou renasc  plini de învățături pe care le dăruiesc de la sine, fără sforțare , ci simplu, prin Ei Înșiși… ca niște Spirite Ingeri ale Luminii!

Din nou ‘ La mulți ani de Sfinții Mihail și Gavril!’

Vă îmbrățișez cu multă iubire!multa iubire!

Camelia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s