Vinerea Magică cu Sânziene imbăiate și masaj al picioarelor

Vinerea Magică cu Sânziene imbăiate și masaj al picioarelor

Dragi Oameni Frumoși, Vinerea este o zi minunată plină de energii ale iubirii. Curățarea sufletească și trupească pot duce la o reuniune, în mod echilibrat, a corpului cu întregul sau sistem energetic.

Mulți cred sau nu,toți simțim diferit, însă judecăm prea mult cu mintea, dar inima nu o lăsăm descătușată.

Lăsăți-o descătușată și plină de încrede în voi înșivă, iubiți-vă și dăruiți iubirea: vouă înșivă în primul rând, ca apoi, ca printr-o magie, să răspândiți în jur această vibrație.

Azi e un simbol a ceea ce vă doriți cu sufletul plin de frumusețe , delicatețe, tandrețe, iubire și mister dulce unit cu sublimul divin.

Seara, când ajungeți acasă, pregătiți 3 litri de apă fiartă și adăugați 50 gr de plantă uscată de Sânziene Galbene. Lăsăți la infuzat 15 min într-un recipient de 10-20 litri în care să va încapă picioarele cu glezne cu tot.

Utilizați un săculeț special ,astfel încât planta să nu se împrăștie complet prin apă, apoi scoateți săculețul după infuzare.

Adăugați apă călduță sau rece astfel încât temperatura să nu depășească 37-38 de grade. Puteți adaugă 1 lingură de miere cu 3-6 picături de ulei esential de lămâie sau portocale.

Picioarele le veți cufunda încet în apa magică, astfel încât să vă cuprindă până puțîn peste glezne. Relaxați-vă mintea , trupul și sufletul și porniți într-o călătorie fluidă a picioarelor  timp de 10-15 minute.

Înainte e bine să faceți un dus de curățare a picioarelor, astfel încât să eliminați impuritățile și transpirația din cursul zilei.

Stați liniștiți și savurați momentul cu toată iubirea magică a sufletului, cu picioarele cufundate în apă 10-15 minute, apoi vă tamponati ușor cu un prosop moale și delicat.

Beneficiile acestei îmbăieri ale picioarelor sunt nenumărate, asigurând în principal o stare  de bine, cât și preîntâmpinarea unor sensibilități  si oboseala, în caz că mergeți mult sau stați în picioare în cursul zilei, cât și sensibilități ale vezicii și  rinichilor cauzate de frig, ale pielii, cât și altele.Lăsăți-vă purtați de energia zilei guvernată de Venus.Băile cu Sânziene readuc tinerețea și suplețea efectuate pe întreg corpul  în combinație chiar cu lapte, miere și propolis.În principal femeile își recapătă energia feminității și sexualității, și preîntâmpina sau chiar ajută la diverse dezechilibre ce țin de aparatul uro-genital și sâni.

Dacă mai aveți puțină energie și răbdare, câteva minute, măcar 2-3 minute, faceți un scurt automasaj al tălpilor(zona plantară) cu încheieturile degetelor mâinii, ținute sub formă de pumn, de sus în jos și invers de 6-12 ori, din ce în ce mai profund și puternic.

Apoi masați degetul mare al piciorului(halucele), apoi pe linia exterioară a degetului până la maleola internă, apoi glezna pe cele două părți(meleolele) circular cu buricele degetelor de la mâini. La fel procedati și cu degetul mic și linia exterioară a lui până la glezna. Cu  degetele de la mâini masați partea dorsală a piciorului , opusă tălpii, până la limita gleznei.

Masajul piciorului se poate personaliza în funcție de nevoi și restalibirea echilibrului urmărit de către un Terapeut. Chiar puteți și voi învăța diverse tehnici simple de efectuare a unor băi cu plante, masaj de reflexoterapie  și presopunctură a picioarelor , cât și masaj complet a mebrelor inferioare, ca să le aplicați pentru voi înșivă  sau oamenilor minunați care apelează la serviciile voastre diverse de relaxare,  înfrumusețare  și terapie integrativă, folosind complementar aceste tehnici non-invazive, naturale si minunate pentru sănătate.

Un astfel de masaj îmbinat cu baia picioarelor vă poate asigura un somn liniștit, dar și un stil de viață sănătos, ajutând prin practicarea zilnică , ca un mic ritual de iubire proprie, la echilibrarea energiilor și  preîntâmpinarea unor afecțiuni.

Dacă simțiți că ceea ce este mai important este să vă  iubiți  pe voi înșivă și să vă acordați momente de regenerare, este minunat!

Vă doresc o Vineri Magică și plină de iubire!

Fiți Binecuvântați!

Vă îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s