Luna Nouă, Eclipsa Inelară de Soare și trezirea BioEnergetică către MAREA SPERANȚĂ

Luna Nouă, Eclipsa Inelară de Soare și trezirea BioEnergetică către MAREA SPERANȚĂ

Oricum v-ați simți, oricât de rău sau confuji ați fi în apropierea Lunii Noi din 10 iunie 2021 și a Eclipsei Inelare de Soare, forțele Divine ale Universului ne mai dau o șansă să ne trezim. Cred că sentimentul minunat pe care ar fi bine să-l sădim în noi înșine este ÎNCREDEREA în VOCEA INIMII.

Poate că vă zboară mii de gânduri prin minte, poate că acțiunile zilnice nu au o coerentă clară acum și observați singuri aceste desfășurări. Însă, puteți să  lăsăți la o parte tot ceea ce este vechi și mecanismele comportamentale ale rutiniei, făcând loc unei noi etape. Îndrăzniți să vă doară deprinderea din tipare, recunoscând că puteți găși calmi alte soluții de manifestare pentru viața proprie, fără lupta aceea acerbă cu voi înșivă sau cu alții, ci doar lăsând INIMA și INTUIȚIA să vă ghideze.

A sosit momentul să vă întoarceți în voi înșivă și să deslusiti cântecul liniștii dinaintea furtunii!

Visele oricărui Om au legătură cu Speranța, iar acesta se poate așeza confortabil în Suflet, dacă lăsăți Iubirea să vă arate calea minunată.Scoateți hainele vechi și murdare și innoiti-va pe voi înșivă!

Această energie a noilor începuturi este profundă în opera și magia sa, ceea ce înseamnă că trebuie să ne mișcăm încet și să ne lăsăm ghidați prin IUBIRE și CREDINTĂ pentru a străluci în Lumina și a scoate tot ceea ce este rău în noi pentru totdeauna.

E bine să ne acordăm timp pentru a ne adapta la noile frecvențe și energii care ni se oferă. Chiar dacă noul început nu are un sens clar acum, el se poate prefigura în lunile și în anii ce vor urma. Aveți încredere în propriile VISE lăsându-vă purtati de INTUIȚIA INIMII.

Aprindeți o candelă sau o lumânare și priivind în lumina ei , liniștiți-vă Sufletul. Respirați adânc de 5 ori  imaginându-vă cum cu fiecare inspirație lumina și iubirea vă inundă întregul corp , ca un dus interior care vă curată, elimina, vă regenerează și vă umple cu strălucire, iar cu fiecare expiratie dăruiți către  Pământ și Univers Lumina și Iubirea voastră.

Visați apoi la cele mai îndrăznețe DORINȚE și stabiliți-vă cele mai puternice intenții. Ridicați-vă vibrațiile, gândiți pozitiv, iubiți-vă și fiți gata trimițând în Univers mesajul ca un fascicul de lumina din inima voastră:’SUNT GATA!’

Simțind puternic intenția Sufletului, începeti să scrieți pe o foaie de hârtie cele mai puternice dorințe ale voastre pentru viitoarele 6 luni sau cum vreti să vă arate viața în următoarea perioada de 6 luni. Scrieți absolut tot, cu fiecare detaliu în parte, ca și când trăiți exact acum ce se întâmplă. Puteți să vă focusati pe un subiect sau mai multe ale viețîi. E ca o descărcare de date din adâncurile voastre , astfel încât prin scriere vă veți face cunoscute și tangibile propriile intențîi. Așezarea pe hârtie vă scoate din subconștient dorințele voastre și le apropie de realitate. După ce ați finalizat, lăsăți în puterea Universului să le manifeste în viața voastră.

Când vă setați intenția transformării în realitate a viselor e bine să o stabiliți cât mai specific:’ în curs de 6 luni..’, ‘în vârful Munților Bucegi’, ‘ în iulie intru la Facultatea de Medicină’, ‘Sunt perfect sănătos acum’, s.a.m.d. Când aveți parametrii dorințelor stabiliți clar, atunci mintea inconștiență procesează fiecare detaliu mic sau mare pe care îl scrieți nefăcând diferența între ceea ce spuneți că este real și ceea ce este de fapt real.

Profitați de acestă Luna Nouă și Eclipsa de Soare, fiind un moment unic și mai rar in viată, astfel încât să  vă programați că orice credeți este deja al vostru și acționați în consecință. Intenția clară și puternică că de exemplu ‘ Îmi găsesc locul de muncă mult visat până la 1 septembrie  2021’  este deja o realitate care se întâmplă în minte și așa este, pentru că visurile voastre sunt deja împlinite.

Ceea ce ati scris îmbinat cu o suită de imagini proiectate de minte , analoage viselor, este deja o reprezentare vizuală care începe să îi arate propriului inconștient că tot ceea ce îți dorești există în lume și se potrivește cu ține. Vizualizand zi de zi hârtia cu dorințele   99% dintre vise le trăiți, acționând în acest sens și manifestând din ce în ce mai mult ceea ce sunteți.

Luați bucata de hârtie și împăturiți-o în sus. Țînând-o în ambele mâini, aprindeti o candelă sau o lumanare și spuneți orice simțiți din adâncul Sufletului, cu multă sinceritate. 

Iată o formulare ca de exemplu:

„Dragă Univers Divin, primește-mi dorințele și ajută-mă să le împlinesc. Îndruma-mă către cele mai bune și mai potrivite acțiuni, astfel încât să pot primi dorințele care sunt numai în interesul meu superior și cel mai înalt. Îndeplinește-mi dorințele, astfel încât să mă ducă pe calea sufletului meu. Permite-le să aducă tuturor bucurie, prosperitate și fericire. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.”

Hârtia pliată o așezați lângă pat sau sub pernă timp de 3 zile incepand de la Luna Nouă și Eclipsa, după care îi dați foc, având încredere că Universul v-a ascultat dorințele.

Vă îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s