Iarba Verde de ‘ACASĂ’ -Baie îmbrățișată cu Natura și Masaj pentru ARMONIE

Iarba Verde de ‘ACASĂ’

-Baie îmbrățișată cu Natura și Masaj pentru ARMONIE

Fotografie de Kristina Paukshtite pe Pexels.com

Dragi Oameni Frumoși, oricât ați fi de ocupați cu grijile propriei vieți, oricât de putin timp credeți că aveți, amintiți-vă ce vă spun: e o iluzie a minții! Sunteți Perfecți, Sunteți plini de Lumina și aveți la îndemână soluțiile pentru orice situație din viața voastră! Deschideți-vă  brațele și transformați-le în ARIPI când aveți o apasare pe Suflet, miscati-le că și când ați zbura! Treziți-vă  dimineața și Zâmbiți la prima rază de Soare!


Umpleți-vă  cu VOI ascultăndu-vă liniștea INIMII și gustând din căldura ei suavă! Ieșiți cât mai des în sânul NATURII MAMĂ și îmbrățișați-vă  cu Ea, imbaiati-vă în Ea, lipiți-vă și contopiți-vă cu Ea, căci sunteți parte din necuprinsul Ei feeric!

Veți vedea că acei Oameni pe care îi veți întâlni în mijlocul NATURII sunt FERICIȚI! Ei împrăștie LUMINA prin prospețimea pe care o emană, datorită timpului petrecut mai mult prin iarbă, printre copaci, sub razele Soarelui și strălucirea Lunii și Aștrilor, sub înaltul Cerului, prin mireasma florilor, prin praf, pământ, noroi , nisip, pietriș , prin apele murmuratoare sau neclintite, prin cântecul și zborul păsărilor, alături de necuvantatoarele văzute și nevăzute de la firul ierbii sau din codrii seculari sau de sub glia strămoșescă.

Ei sunt SPIRITE ale NATURII care înțeleg și văd cu SUFLETUL întreaga ARMONIE a VIEȚII fără timp și spațiu. Ei rad continuu, nu se plâng, iau tot ce li se întâmplă în viață blând și plini de curaj, pentru stiu că se regenerează continuu, cresc în loc să scadă, zboară în loc să cadă, privesc în jos sărutând Pământul și privesc în sus absorbind Cerul cu atâta delicatețe în ochi, de zici că sunt ÎNGERI. Și SUNT! Pentru că au parcurs și parcurg necontenit ciclurile întâmplărilor și vieții în alt mod: le acceptă, nu se împotrivesc, învață să se metamorfozeze prin Apă și Foc, dăruiesc necontenit mici fapte cu multă IUBIRE și simt că există  ca o UNIUNE PERFECTĂ între Cer și Pământ. Ei sunt VII ca OAMENI ÎNTREGI!

 

Hai să fim TOȚI, VII! Veți spune că e greu! Veți spune că e imposibil și că doar unii dintre noi putem! Oare așa să fie?

 Amintiți-vă când a fost ultima oară când ați ieșit din oraș sau ați mers măcar într-un parc sau o zona  limitrofă undeva în Natură  sau la țară sau într-o drumeție prin munții țării! Ce ați făcut?

 Ați mers cu picioarele goale prin iarba mângâietoare ca să îi simțiți pulsul? V-ați așezat direct pe iarbă, întinși complet și suspinând în respirația firului verde, răcorindu-vă cu îmbrățișarea pământului și
improspatandu-va cu mireasma florilor ? Ați îmbrățișat un copac? Ați mirosit umezeala aerului si pamantului prin toti porii și ați auzit apele curgând și păsările cântând?

 Dacă nu ați făcut aceste simple lucruri v-aș întreba de ce? Ce anume v-a oprit? Știți că NATURA are toate ingredientele necesare să ne ajute la autoregenerare și echilibrare continuă?

 De când eram copil, am învățat din familie să iubesc Natura, să o apreciez, pentru că ea are toate  DARURILE MIRACULOASE pentru toate ființele care trăiesc în EA, inclusiv pentru OM. Toate regnurile trăiesc în echilibru pentru că Natura le oferă absolut tot ce au nevoie: o ‘casă’ drept adăpost, hrană, apă, aer, căldura solară.

 Omului ce i-ar trebui mai mult ca să trăiască sănătos, echilibrat și fericit? Doar să-și aducă aminte că există prin și în NATURĂ DIVINĂ plină de MIRACOL.

 

Oriunde vi s-ar îndrepta pașîi, oricând, amintiți-vă ce v-am spus până acum. Intrați în convorbire cu Natura, îmbrățișați-vă cu Ea și stați pe iarbă. Aceasta e că o baie cu Iubirea Naturii care vă va împrospătata și  regenera în Suflet, Minte și Corp. Ceretii permisiunea să îi luați din Daruri,
culegeți iarbă și flori și faceți acasă o baie cu verdele Naturii. Aproximativ 12 mâini de verdeață sălbatică proaspătă se fierb în 3-5 litri de apă 15 , apoi se strecoară și se adaugă în apă caldă din cadă. Pregătiți baia eventual și cu 6-10 picături de uleiuri esențiale de mușețel, gălbenele,trandafir, lavandă, iasomie, pin, busuioc, cimbru sau altele la alegere înfuncție de beneficii și un pumn de sare grunjoasă sau alte tipuri de săruri.Temperatura apei să nu depășească 40 de grade și puteți să va relaxați 15
minute într-un Elixir al Naturii.

Acest gen de băi pot avea efecte excepționale detoxifiante și relaxante pentru Suflet, Minte și Corp. Contraindicațiile se referă în mod special pentru cei care se află în condiții de sănătate specială cu boli
cardiovasculare, epilepsie sau dacă medicul curant interzice sau pentru femeile însărcinate pentru a evita orice risc.

Beneficiile sunt extraordinare pentru calmarea diverselor stări nervoase, insomnia, reumatism, afecțiuni ale pielii, circulația sângelui, detoxifiere și chiar adjuvant în diverse boli canceroase.

 

Băile cu iarbă proaspătă și flori din Flora Sălbatică se pot îmbină extraordinar cu masajul efectuat de către un Maseur Terapeut sau un automasaj simplu, cât și contemplarea Naturii și meditația, împreună cu Rugăciunea de Iertare și a Inimii.

 Iată cum poți efectua un auto-masaj simplu!

 

De o parte și de altă a gleznei sunt cele două maleole: cea de pepartea degetului mare și cea de pe partea degetului mic de la picior,pronunțată în exterior. În jurul maleolei de pe direcția degetului mare, masezicircular, în sensul acelor de ceasornic la piciorul drept, cu toate degetele mâinii, prin presare medie. În jurul maleolei opuse masezi identic, însă în sens invers acelor de ceasornic. La piciorul stâng masezi în jurul maleolei de pe direcția degetului mare, în sens invers acelor de ceasornic, iar în jurul
maleolei de pe direcția degetului mic, în sensul acelor de ceasornic. Execuțiaceste mișcări de 36 de ori.

O ieșire în Natură, o conversație și îmbrățișare cu Ea, o baie cu iarbă și flori proaspete din Flora Spontană, un masaj și o meditație, contemplare, cât și rugăciune îți pot reda starea de Echilibru și Armonie prin Ține, cu Ține și Natura Divină din care ești o Parte Miraculoasă!

Dacă vrei să afli din secretele strămoșești ale traco-geto-dacilor despre vindecare și armonie, Cartea ‘ApiHerbal Dacica ritualuri pentru suflet, minte și corp cu miere și ierburi străvechi’ opoți comanda aici: https://edituraquarto.ro/product/apiherbal-dacica/

Fiți Binecuvântați!

Va îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s