VERBALIZAREA LUMINII -Scrisoare de IUBIRE către SUFLET

VERBALIZAREA LUMINII

Scrisoare de IUBIRE către SUFLET

Îmi pun Soarele în mâini zâmbind și Luna dezmierdând-o, stând cu picioarele goale pe Pământ. Mă văd pe mine ca o ‘sămânța’ plină de IUBIRE cum renasc , și renasc, și renasc continuu și cânt culorile SUFLETULUI care transcende spre toate lumile sale.

Fotografie de Kobe – pe Pexels.com

Acum, începând din această zi de Luni, timp de 21 de zile, la aceeași ora, îmi trimit o Scrisoare plină de IUBIRE către Suflet, ca să dau aripilor Sale glas și Mințîi zbor senin, iar Inimii celeste pulsația din Divin.

Îmi fac palmele căuș și suflu în ele cu cea mai mare Iubire. Îmi rostesc întregul nume(cel de familie și celelalte 2 pe care le am) pe silabe, încet, într-un ritm jucăuș, ca un cântec suav de chemare. Văd cum fiecare litera rostită emană o căldură din ce în ce mai lucitoare și-mi umple palmele cu Mine. Mă văd cu fiecare rostire, cum mă umplu cu propriul Suflet în palme…. Apoi văd  o Lumina Imensă cum strălucește ca o Stea  în ele.

Și zvâcnesc, pulsez din ce în ce mai tare, mă rotesc ca o Sfera Lucitoare în propriile palme. Îmi rostesc numele pe silabe, de 3 de ori la rând, calm, având continuu sentimentul unei Iubiri Infinite, a unei Bucurii Nemărginite, a unei Umpleri cu Lumina care curată și risipește până și cea mai mică picătură de întuneric.

Și mă văd strălucind cu un Suflet Scanteietor care crește, crește, crește ca o Sămânța Magică cu Rădăcini strălucitoare care se raspandesc în întregul Pământ luminându-l și ….cu 6 aripi pulsatile, care se deschid ca o floare, inăltându-se spre necuprinsul Univers, tot mai sus, si mai sus, si mai sus.

Fotografie de Arthur Ogleznev pe Pexels.com

Și repet de 3 ori:’ Sunt Iubire! Sunt Lumina! Sunt Bucurie!’

Îmi sărut apoi Sufletul din palme și îi spun de 3 ori:’Iartă-mă! Mulțumesc! Te iubesc!’

Apoi încet, îmi conduc palmele spre Inima Trupului și îmi las Sufletul Scânteietor să se bucure de liniștea din mine.

Dragi Oameni Frumoși, încercați și voi să vă transmiteți această ‘Scrisoare de IUBIRE către Suflet’ timp de 21 de zile, , începând de azi.

Urmează un fenomen unic în 26 Mai, așa numita ‘Luna Sângerie ‘, care, în etapa actuală a mișcării astrelor, ne atrage atenția asupra  echilibrul nostru sufletesc și a armoniei generale pentru Suflet-Minte-Corp.

Fotografie de cottonbro pe Pexels.com

Pentru că urmează LUNA PLINĂ si ECLIPSA TOTALA de LUNA pentru armonie, echilibru, frumusețe și sănătate, timp de 3 zile, una înainte și una după acest fenomen magnetic astral, puteți intensifica procedurile curative prin masaj și băi cu plante ale intregului corp-Busuioc, Lemnul Domnului și Mentă -150 g de plante,  60 g de sare, 3 pic de ulei essential de iasomie si 3 pic de brad .Și vă spun un mic SECRET! Dacă sunteti adeptii meditațiilor și a trăirilor profunde, cât timp vă relaxați cu o BAIE MAGICA, chemați-v ă SUFLETELE la o îmbrățișare cu IUBIRE.

Fiți Binecuvântați!

Va îmbrățișez cu multă iubire!❤️

Camelia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s