Vocalele Limbii Române ‘baghete magice biologice’

Vocalele Limbii Române ‘baghete magice biologice’

Trecând peste vreme, făcând un salt mic cuantic din conștiința mea în cea Supremă a Divinului, am înțeles că tot ceea ce am învățat și aplicat are un sens din viitor în trecut și concentrat pe un Prezent Continuu.

N-aș vrea să filozofez și să devin neînțeleasă, însă fiecare își are rostul său în Matricea Energiei Divine. Fiecare dintre Noi, Oamenii de pe Pământ, avem un rol excepțional, fiecare este unic și creează milioane de Cosmosuri prin simțiri, gânduri și fapte. Iar înainte de toate, Cuvântul este Sunetul desprins din Primordialitate care dă formă și sens existenței acesteia.

Nu sunt nici un fel de Maestru, sunt Creatorul Lumii Mele și Co-Creator al acestei Lumi într-o Matrice de Energii a Divinului în care trăim toți. Am învățat să cred și să îmi las să curgă liberă energia  pământeana prin ducerea minții în inima, prin atingerea ‘laică’ a masajului, iubirea florilor și mierii,  înțelegerea, scrierea și rostirea cuvintelor vii ale neamului și muzică sufletului desprinsă din aștri.Sunt Spirit Liber care zboară și a descoperit sfericitatea atemporală și aspațială: pot să fiu oricând, oriunde pentru că mă manifest, trăiesc vibrând fără repaos și așa voi fi pururea prin Legea Credinței Frumoase în ‘ Tot este Unu și Unu este Tot’. Nu-mi este frică și pot glăsui liber, pentru că mă supun oricărui fapt sau eveniment  în intenția plină de credința că pot  merge mai departe, și mai departe, și mai departe, ca un perpetuum-mobile în fluidizarea energiilor.

Dacă ar fi să vă aduc și vouă aminte ce mi-am adus eu aminte, poate stârnesc un mic val, o mică undă care să aducă TREZIREA CONȘTIINȚEI de SINE a fiecăruia dintre voi.

Când citiți imaginați-vă cuvintele și rostiți-le cu glas tare, ca să le auziți și să vă auziți!

Voi începe doar cu poezia lui Mihai Eminescu-Odă(în metru antic) ca să intrați în vibrația mantrică a neamului, acum când Focul se trezește și acum, când e momentul cel mai bun al trezirii și renașterii ‘Păsării Phoenix’ din propria cenușă:

‘Nu credeam să-nvăţ a muri vrodată;

Pururi tânăr, înfăşurat în manta-mi,

Ochii mei nălţam visători la steaua

Singurătăţii.

Când deodată tu răsărişi în cale-mi,

Suferinţă tu, dureros de dulce…

Pân-în fund băui voluptatea morţîi

Ne’ndurătoare.

Jalnic ard de viu chinuit că Nessus.

Ori că Hercul înveninat de haina-i;

Focul meu a-l stinge nu pot cu toate

Apele mării.

De-al meu propriu vis, mistuit mă vaiet,

Pe-al meu propriu rug, mă topesc în flăcări…

Pot să mai re’nviu luminos din el ca

Pasărea Phoenix?

Piară-mi ochii turburători din cale,

Vino iar în sân, nepăsare tristă;

Ca să pot muri liniştit, pe mine

Mie redă-mă!’

 Încă din adolescență mi-a rămas adânc întipărită această nuanță subtilă a energiilor cuvintelor transmise prin versurile acestei poezii unice, inegalabile, care deschide Conștiința Individuală spre cea Supremă, în sensul recuperării părților de energie ale Ființei Întregi pentru a dăinui pururea în Matricea Energiilor.

Această energie a cuvântului emanat prin gând, rostit prin glas și transpus prin semne grafice este considerată un vehicul al Conștiinței Supreme inseparabilă de manifestarea prin rostire a numelor, obiectelor, ființelor și fenomenelor, ele fiind nesubstantiale, dar manifestându-se substanțial prin efectul produs al rostirii, apoi al scrierii. Această este puterea esențială a Supremului de a fi conștient în sine și de a transforma în diverse forme energiile. Unele pot crea concentrând energiile într-un punct , altele pot dezintegra. Cuvintele sunt baghete magice biologice, ale propriei Ființe sau a ceea ce există în jurul nostru, în aceeași Matrice de Energii.

Aveți grijă la ce rostiți și ce gândiți! Pronunțați cât mai des ‘Mulțumesc’, ‘ Iată-mă’, ‘Te iubesc’ sau ‘Eu sunt IUBIREA’, ‘Eu sunt LUMINA’ , cât  și  alte afirmații care să conțină CUVINTE VII cu o încărcătură vibratională  minunată. Puteți să  le gândiți, să le rostiți și să le scrieți. Emanația energiei va fi aceeași cu a unui gând persistent în care se invocă  aceleași energii cu cele ale  cuvintelor rostite! Empatii știu despre ce vorbesc!

Mihai Eminescu, care a studiat dintr-o mare pasiune sanscrita, a descoperit un mister pe care abia acum mulți îl percepem.

Roata energiilor reprezintă tot ceea ce există ca subtil perceptibil din Energia Primordială. Nu ‘moartea’ este finalul, el nu se referă in poezie la moartea fizică, dacă înțelegem și simțim cu adevărat sensul infășurării și întrepătrunderii așa cum spune și  Drunvalo Melkizedek, despre geometria sacră și câmpul toroidal. Sunetul precede forma, așa cum se spune și în Biblie. Deci să se facă lumină, Oameni Frumoși! ‘… pe mine, Mie redă-mă’ e ceea ce vibrează prin grația Divină în Noi toți și  ne lasă liberi în curgerea lină a vieții, acceptarea ei și reîntregirea energiei vitale și a zvâcnirii în  orice  circumstanță.

Toți suntem aici pe Pământ, forme de Lumina Condensată! Merită să ne dăm seama că ne intrepătrundem prin vocile noastre, prin gândurile-unde, prin faptele manisfestate și emoțiile-trăiri ca și Creatori și Co-Creatori alături de miliarde de alți Co-Creatori Divini, Oamenii din jurul nostru. Iar doar cele 7 vocale (Triunghiul vocalic-Curs de vorbire-Thomas Ciocsirescu) și cei 19 diftongi și triftongi din amestecuri de vocale, atât de melodios întrepătrunse în cuvintele limbii române, reprezintă  însăși prezența energiei Divine în manifestare. Este singura limbă   în care există nenumare cuvinte formate doar din vocale din care se pot formula propoziții minunate.

Dumnezeu e Energia Primordială, cea pe care e necesar să o lăsăm să curgă, fără frică, prin Noi. Spovedania, chiar dacă unii nu îi înțeleg sensul subtil, este actiunea de a rosti, conștientiza și da forma vietii din Ființa Completă, cu toate energiile ei, spre accesarea sinelui, acceptarea proprie, trezirea și lăsarea neîntreruptă a curgerii energiilor, a deblocarii sensurilor Matricei Energetice în care funcționăm sincron cu totii. Iar sunetul oricărui cuvânt rostit face parte din gama de energii fundamentale, asociate câte unei litere sau grup de litere, apoi asociate energiilor Sufletului, Minții și Corpului.

La fel ca în sanscrită unde  fonema ‘a’ este cea mai utilizată, în limba română  vocalele ‘a’ si ‘ă’ luate impreună sunt cele mai utilizate. Totusi luată singular, vocala ‘e’ este cea mai utilizată in peste 10% din limbă , urmată de vocala ‘i’, iar la consoane este vibrantul ‘ r ’. Am învățat aceste mici secrete de la mama, care a fost profesoară de limba română și specialist defectolog la o școală pentru copii speciali’ surdo-muți’. Executarea unor exerciții scurte de pronunțare, pe rând , a fiecarei vocale din limba română (a, e, i, o, u , ă, â/î) prin pronunțare continuă , ca un ton, poate ajuta organismul în echilibrare si deblocare energetică. De asemenea, rostirea unor ‘Cuvinte Vii’ pline de energie primordială, care să conțină cât mai multe vocale și cât mai variate, are rolul de armonizare a intregii noastre Ființe.

Nu sunt o atot-știutoare, însă doresc să vă împărtășesc câteva mici cunoștințe și atât, pentru cine are urechi să vadă și ochi să audă.

Sanscrita este o limbă ‘moartă’, la fel ca și Latina, care însă are avantajul utilizării în scop științific și academic. Mai am multe de înțeles în viața mea, însă vreau  doar să vă subliniez că orice sunet naște o mantră  sau incantație sau vibrație. În vechile practici ale neamului nostru rugăciunile străvechi  și incantațiile sau descântecele reprezentau forme de energie emanate prin cuvinte. Și vă întreb ce sunt cuvintele, de fapt? Sunt o împreunare de vocale și consoane din care rezultă o vibrație. Vibrația lor prin rostire dă o formă, ca un vehicul al conștiinței care se manifestă în lumea fizică.  Așa că limba noastră este o energie vie, armonioasă, melodioasă și vindecătoare. Eminescu are câteva cuvinte de excepție:’Noi nu suntem stăpânii limbii, ci limba e stăpâna noastră…este însăși floarea sufletului.’

Mihai Eminescu studiind profund limba sanscrită și caligrafiind literele Devanagari cred că nu a fost întâmplător! Intenția lui a fost să traducă cuvintele din limba sanscrită dintr-o pasiune inascuta în ființa lui, care cauta răspunsuri prin viziunea sacră a literelor și subtilului energiilor ascuns al originilor noastre milenare, într-un timp mult înainte de existența Imperiului Roman. Da! Iar restul aprecierilor și interpretărilor peste timp, mai ales din zilele noastre, relevă noi adevăruri și antagonisme despre ce am fi sau nu ca seminție, ce am purta ca vibrații sonore prin viu grai de mii și mii de ani. Cum se spune ‘ritmul face muzica’, deci vorbele și limba, mecanismele adânc întipărite în noi din adâncurile strămoșești ne declara ființarea eternă peste aceste locuri ale României-Pelasgo-Traco-Geto-Dace.

Spre exemplu fonema ‘A’ reprezintă energia atot-puterniciei. Și va întreb de ce toate numele feminine în limba română se termină în ‘A’? Faceți un scurt exercițiu și pronunțați cu glas tare, ca un cântec ritmat, cum simțiți , cuvântul ‘ ACASĂ’, prelungind fiecare silabă. Repetați de 3 de ori. Ce simțiți? Scrieți cuvantul de 3 de ori. Ce simțiți? Apoi rostiți ultimul vers din poezia lui Mihai Eminescu ‘…pe mine, Mie redă-mă’ prelungind fiecare silabă. Repetați de 3 de ori. Ce simțiți? Scrieți-le de 3 de ori. Ce simțiți?

Cred că Mihai Eminescu reproducând caligrafia Devanagari s-a încărcat cu informația energetică a semnelor și a înțeles că ele  sunt sursa realitățîi lumii noastre, a Logosului Primordial căruia  strămoșîi noștri de pe aceste tărâmuri românești, de acum peste 7000 de ani, îi cunoșteau secretele.

Când vă vine în  minte un gând de ripostă într-un anumit caz, mai bine îl anulați rugându-vă sau făcând repede o mutare spre un gând cu un eveniment pozitiv din viața voastră! Încetați să mai emanați vibrațîi joase, pentru că așa ceva veți atrage înmiit! Cuvintele frumoase sunt rodul neamului nostru străvechi prin chiar Legile Belagine- pline de înțelepciune. Dacă sunteți mâhniți sau supărați căutați aceste cuvinte și ce rezonează cu propriile voastre energii, pentru împăcare și liniștire, rostiți-le cu glas tare!  Vă  vor ajuta sigur! Repetați-le nenumărat si rugati-vă până când vă veți liniști Sufletul.

Fiți Binecuvântați!

Va îmbrățișez cu multă iubire!

Camelia

Un gând despre „Vocalele Limbii Române ‘baghete magice biologice’

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s